Fontos tudnivalók

 • A laborvizsgálat ára nem tartalmazza az adminisztrációs költség egyszeri díját: 1500 Ft.
 • Jelenleg a laboratóriumban csak készpénzes fizetésre van lehetőség.
 • Grafikus leletmagyarázó:  2 500 Ft ( a vizsgálatok magyarázata pár szóban ) 
 • Grafikai leletmagyarázó szakértői véleménnyel: 5 500 Ft ( a kapott lelet és a meglévő panaszok összevetése, illetve rövid elemzése, további javaslat, vélemény )
 • A laboratórium 6 éves kor alatt nem vállal vérvételt!
 • A laborvizsgálat feltétele minden alkalommal aktuálisan kitöltött adatlap. Kérjük,töltse le és küldje vissza mielőbb az itt letölthető adatlapot: letölthető pdf dokumentumot. (A szükséges adatok akár elektronikusan is beírhatók, a kitöltött adatlap e-mail mellékletként elküldhető az info@gellertlabor.hu címre.)

A vérvétel ideje:

 • éhgyomri vizsgálatok esetén: 8.45 és 11.00 óra között
 • egyéb vizsgálatok esetén:       Megbeszélés szerint
 • egyedi elbírálás alapján (szakmai szempontokat figyelembe véve) 15.00 óráig, pénteken 12.00 óráig van lehetőség. Pénteken sürgős vizsgálatokra nincs lehetőség! 

Páros meddőségi alloimmun start

NŐI ÉS FÉRFI INFERTILITÁS ( ALLOIMMUN ) CSOMAG / együtt kedvezőbb! Együtt érkezve kedden és csütörtökön 9.30-ig bezárólag!

FIGYELEM: AZ ELKÉSZÜLT EREDMÉNYEKET KIZÁRÓLAG A KEZELŐORVOS ÉRTÉKELHETI! ERRE VONATKOZÓAN SEM ELŐZETES, SEM UTÓLAGOS KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG A LABORBAN NINCSEN.  

NŐI CSOMAG: péntek kivételével naponta 10 óráig! 

 1. Celluláris immunstátusz + NK sejtek  
 2. vérkép  ( fehérvérsejt, vörösvérsejt, hemoglobin, hematokrit, trombocita )

Preferált időszak a ciklus második fele, lázmentes állapot szükséges. Antibiotikumos kezelés befolyásolja a vizsgálati eredményt. Minden esetben kérje ki orvosa véleményét, aki a kapott leletet az Ön teljes kórrajzának ismeretében elemezni tudja! Eredményt 5 munkanapon belül e-mail címre küldünk! Javasolt a vérkép miatt éhgyomorra érkezni!

Bővebben: https://www.gellertlabor.hu/hirek/2017-01-17_noi-meddoseg-magzati-osszef...

 

FÉRFI CSOMAG: kizárólag kedden és csütörtökön reggel 9.30-ig! Előre egyeztetett időpontban. 

 1. DNS fragmentáció
 2. ROS mérés
 3. Akroszóma vizsgálat 

A vizsgálathoz friss ondómintára van szükség, melyet otthonról steril tartályban kell elhozni a laborba, a mintavételt követő max. 2-4 órán belül. Minden esetben kérje ki orvosa véleményét, aki a kapott leletet, az Ön teljes kórrajzának ismeretében elemezni tudja! Eredményt 5 munkanapon belül e-mail címre küldünk! 

Bővebben:  https://www.gellertlabor.hu/hirek/2017-01-17_ferfi-meddoseg-es-okai